Dine søgeresultater

Amager Strand – Et godt område at leje en bolig

Amager Strandpark – også kaldet Amager Strand – er et eksklusivt og rekreativt boligområde. Siden opførelsen af Amager Strandpark i 2005 og senere hen åbningen af metrostationerne, Øresund, Amager Strand og Femøren i 2007, har boligbyggeriet i området ikke set sig tilbage.

Et åndehul tæt på centrum

Der er mange forskellige grunde til at københavnere og andre i stor stil har fået et godt øje til Amager Strandpark. Èt af de helt store tilløbsstykker er den 4,6 kilometer anlagte strand, hvilket ikke bare gør den til Københavns største strand men også den bedste badestrand. Amager Strandpark tiltrækker – særligt i sommermånederne – mange besøgende, som nyder godt af strandens dejlige omgivelser, lagunen og det badevenlige, lavvandede hav. Og så gør det jo heller ikke noget, at afstanden fra Amager Strandpark til Indre By er kort; hvorfor man nemt kan komme ind til centrum på under 10 minutter med metroen eksempelvis.

Amager Strand har derudover et godt udnyttet stisystem. Noget som gør stranden yderst nem at navigere omkring – og det er uanset om du er cyklist, skater, gående eller lignende. Området byder også på en masse kulturelle begivenheder og gode faciliteter for motionister, kajakroere, windsurfere og andre aktive sjæle i løbet af året.

Amagers Manhattan

I folkemunde har området omkring Amager Strandpark fået det lidt internationale kælenavn, “Amagers Manhattan”. Grunden til det lettere flamboyante navn skal ses i lyset af de mange nyopførte højhuse, der strækker sig langs Amager Strandvej med udsigt i første parket til Øresund samt Skåne og Malmø i horisonten. Indtil videre er der opført 7 højhuse langs Amager Strandvej, og der er fortsat planer om at opføre flere. Ydermere er der blevet opført mange andre mindre boligkvarterer i området – alle godt udnyttet med mange grønne udendørsarealer. Det er de færreste steder i Danmark, man finder en lige så eksklusiv kombination af storbyliv og friluftsliv ved havet, som man kan ved Amager Strandpark.

Går du og overvejer at flytte til Amager Strandpark? Så kan du med fordel tage kontakt til MMLiving. Vi er din lokale udlejningsmægler på Amager med mange års erfaring og ekspertise i formidling af boligudlejning.

Skal din bolig udlejes, så kontakt for en gratis og uforpligtende snak omkring leje, forløb andre praktiske opgaver i forbindelse med når din bolig skal udlejes.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sammenlign lister