Dine søgeresultater

3 værelses lejlighed med privat terrasse i Øresundsgården

15.000 kr. / måned
Øresundsvej 138X, 1 tv.,

Detaljer

Ejendoms-id: 21308
Leje: 15.000 kr. / måned
Ejendomsstørrelse: 87 m2
Værelser: 3
Soveværelser: 3
Badeværelser: 1
Indflytningspris: kr.
Etage: 1
Depositum: 45000 kr.
Aconto: 1000 kr.
Forudbetalt husleje: 15000
Lejeperiode: 36 måneder
Indflytningsdato: 01.05.2023
Møbleret: Ikke møbleret 
Malet: Nymalet
Tilgængelig fra: 2023-05-01

Beskrivelse

Lys og indflytningsklar 3 værelses lejlighed med sydvendt terrasse i Øresundsgården, tæt på Amager Strand

Beliggenhed:
I gåafstand til Amager Strand, Københavns oase med masser af liv om sommeren, sports aktiviteter, promenade og hyggelige caféer. Øresund metro, lige rundt om hjørnet som bringer dit til hovedstaden eller lufthavnen inden for 10 min. Bedre beliggenhed fås næsten ikke.

Ejendommen:
Øresundsgården har et helt fantastisk miljø, oprindeligt industri der nu er smukt renoveret til boliger og suppleret med nybyggede huse, tilsammen giver disse spændende boliger. Bebyggelsen har mange fine fælles faciliteter, blandt andet stort fælleshus som kan bookes til arrangementer, samt mulighed for at leje et tilhørende værelse, hvis man har overnattende gæster udenbys fra. Derudover er der legeplads og egne parkeringspladser.

Boligen:
Man ankommer fra gaden via trapper og op til 1. sal, hvor man har egen privat sydvendt terrasse. Entréen er rummelig med praktiske lyse granitklinker og gulvvarme. Her er indrettet med skabsvæg og skydelåger. Fra entreen har du adgang til lejlighedens badeværelse holdt i samme lyse klinker som i entréen, ligeledes med gulvvarme. Badeværelset har væghængt toilet, separat bruseniche, god skabsplads og udsug.

Fra entréen er der adgang til stor lys stue med både loft til kip og sydvendt fransk altan. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og har ligeledes samme granitbordplade, som på badeværelset. Rummet er gennemlyst og vil derfor fremstå meget lyst og med kig til den blå himmel, da byggerierne i Øresundsgården er lavt bebyggelse. Lejligheden har to gode værelser, ligeledes med loft til kip og plads til seng og skabe. Lejligheden har en skøn sydvendt terrasse ude foran og man kan hurtigt fornemme, hvor roligt her er i området, som er omsluttet af lavt bygget boliger. Det tager støjen, giver læ og gør at man kan roligt kan nyde solen fra tidligt forår til efterår, så snart at solen er fremme.

Udover selve atmosfæren, får man også en lejlighed af virkelig høj kvalitet af materialevalg i køkken, bad, m.v. Byggerier som ligger omkring lejligheden er blandet nyt med gammelt og fremstår tidløst.

Overvejer du at leje din bolig ud på Amager ?

Vi har udlejet mere end 500 boliger allerede og har derfor en stor indsigt i hvordan vi finder de bedste lejere og har også allieret os med mange af de største virksomheder i Danmark, hvor vi hjælper dem med at finde boliger til deres medarbejdere, som kommer fra udlandet.

Kontakt os og få en uforpligtende snak omkring din bolig og dine overvejelser omkring udlejning. Vi kommer naturligvis også gerne forbi og giver en uforpligtende vurdering af lejeniveau og forventet liggetid, inden vi har fundet en god lejer til din bolig.

Energiklasse: B


  Kort

  Lignende udlejningsboliger

  Udlejet

  Ende-rækkehus i 3 plan med kort afstand til ...

  21.000 kr.
  Boligen: Nu får du muligheden for at flytte ind i et skønt beliggende ende rækkehus med 2 ...
  Boligen: Nu får du muligheden for at flytte ind i et skønt beliggende ende rækkehus med 2 terrasser, 3 soveværelser ...
  3 1 124 m2detaljer
  Udlejet

  Møbleret 2 værelses lejlighed udlejes i op t...

  13.700 kr.
  Lys lejlighed med god plads og udsigt til grønne arealer. Lejligheden fremstår nymalet og ...
  Lys lejlighed med god plads og udsigt til grønne arealer. Lejligheden fremstår nymalet og med enkelt møblering og k ...
  1 1 92 m2detaljer

   Nyheder om nye boligemner, direkte i din indbakke!

   Vores nyhedsbrev er din kilde til opdateringer om nye boligemner, inden de kommer online på vores hjemmeside.

   Sammenlign lister

   Mikael Stagegaard Grenés