Dine søgeresultater

Eksklusiv udsigtslejlighed med parkering i kælderen i det populære byggeri Strandkanten i 1. række til Øresund og Amager Strandpark

24.000 kr. / måned
Amager Strandvej , ,

Detaljer

Ejendoms-id: 21806
Leje: 24.000 kr. / måned
Ejendomsstørrelse: 137 m2
Værelser: 4
Soveværelser: 3
Badeværelser: 2
Indflytningspris: kr.
Depositum: kr.
Aconto: kr.

Beskrivelse

Området 
Super beliggende ved Øresund og Amager strandpark med alle dens faciliteter, bl.a. Helgoland badeanstalt, udendørs fitness, ishuse m.m. Du har ligeledes metrostationen tæt på, hvorfra man kan komme enten ind til Kgs. Nytorv eller ud til lufthavnen på under 10 min. Områdets kvaliteter er mange, herunder fantastisk natur, Caféer & restauranter, bl.a. Sticks, Lé Lé og Lagkagehuset m.f. Her er også fitnesscenter og den hyggelige Sundby havn hvor man kan have båden liggende, eller nyde et måltid mad i restauranten. Disse kvaliteter krydret med de mange besøgende, er med til at skabe den unikke stemning, som i sommerhalvåret mest minder om Sydeuropa.  
 
Ejendommen 
Ejendommen består af kun 35 eksklusive ejerboliger og lever på bedste vis op til sit navn, da det er den ejendom på Amager Strandvej, der er beliggende nærmest Øresund og Amager Strandpark. Udover den korte gåtur til Øresund og Amager Strandpark promenade, afspejler udsigten fra lejligheden også hvor tæt vi egentlig er på Øresund. Ejendommen skyder med sin helt unikke arkitektur, op mellem de gamle villakvarterer og Strandvejens andre nybyggerier. I Strandkanten får du alt hvad der forventes, af et moderne og eksklusivt byggeri. Her er gulvvarme, elevator, aflåste opgange, dørtelefon med kamera, udsugning/ventilation, affaldsskakt, kælderrum og ikke mindst din egen private (gratis) plads i parkeringskælderen, hvortil du selvfølgelig tager elevatoren. Ejendommen er opført med et tidløst design og materialer og vil derfor fremstå ligeså flot mange år ud i fremtiden.  
 
Boligen 
Man træder ind i rummelige entré med god plads til overtøj og indbygget skab. Fra entréen er der adgang til et af lejlighedens badeværelser med separat bruseniche, væghængt toilet, lysdæmpende spots, udsug samt vaskesøjle fra Siemens. Entréen fører til lejlighedens stue og køkken alrum. Her er tale om et fantastisk og imponerende størrelse rum, med et helt særligt lysindfald. Herfra er der udgang til stor vestvendt altan. Stuen byder ligeledes på en dejlig spiseplads og panorama udsigt til Øresund. Fra stuen er der udgang til østvendt altan, hvor morgenkaffen kan nydes til solopgangen.  Lejlighedens køkken er fra Invita og er udstyret med praktisk og køkkenø med indbygget vinkøleskab og opbevaring. Køkkenet er holdt i hvidt med alt i hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet af er der adgang til et godt værelse mod øst, med stor vinduesparti, skabsvæg og udsigt- igen til Øresund, strand og grønne omgivelser.   
 
Lejligheden byder ydermere på 2 gode størrelser soveværelser, hvorfra det ene er med adgang til det andet badeværelse, som også har separat bruseniche, væghængt toilet, lysdæmpende spots og udsug. Fra værelset er der endvidere udgang til den tidligere nævnte vestvendte altan. Hele lejligheden har gulvvarme, store vinduespartier med panoramaudsigt, to badeværelser.
 
Til lejligheden medfølger tørt og aflåst kælderrum og ikke mindst din egen private p-plads i parkeringskælderen, hvortil du selvfølgelig tager elevatoren.  En helt igennem fantastisk og ugenert Liebhaverbolig i første række, for den kræsne og kvalitetsbevidste køber.

Energiklasse: A20


  Kort

  Lignende udlejningsboliger

  Udlejet

  Møbleret 2 værelses lejlighed udlejes i op t...

  13.700 kr.
  Lys lejlighed med god plads og udsigt til grønne arealer. Lejligheden fremstår nymalet og ...
  Lys lejlighed med god plads og udsigt til grønne arealer. Lejligheden fremstår nymalet og med enkelt møblering og k ...
  1 1 92 m2detaljer
  Udlejet

  Indflytningsklar lys 2V’er beliggende tæt på...

  10.600 kr.
  *LEJEKONTRAKT UNDERSKREVET* Lejligheden byder på fordelingsentré med plads til overtøjet. ...
  *LEJEKONTRAKT UNDERSKREVET* Lejligheden byder på fordelingsentré med plads til overtøjet. Herfra er der adgang til ...
  1 1 54 m2detaljer

   Nyheder om nye boligemner, direkte i din indbakke!

   Vores nyhedsbrev er din kilde til opdateringer om nye boligemner, inden de kommer online på vores hjemmeside.

   Sammenlign lister

   Mikael Stagegaard Grenés