Dine søgeresultater

Skønt hus med 2 gode værelser, stue og køkken alrum

9.000 kr. /måned
blåmejsevej 8, 2791,

Detaljer

Ejendoms-id: 22099
Leje: 9.000 kr. /måned
Ejendomsstørrelse: 57 m2
Værelser: 3
Soveværelser: 2
Badeværelser: 1
Indflytningspris: 37000 kr.
Depositum: 27000 kr.
Aconto: 1000 kr.
A/C Forbrug: El/varme
Indflytningsdato: 01.09.2023
Møbleret: nej
Malet: nej
Bygget: 1998
Tilgængelig fra: 2023-09-11

Beskrivelse

INGEN MULIGHED FOR AT TILMELDE FOLKEREGISTERADRESSE PÅ MATRIKLEN

Omgivet af landlig idyl med heste, dejlige grønne naturlige omgivelser, minutters gåtur til strand med en dukkert i Øresund, Kongelundsskoven, Amarminoen og herlige gamle Dragør by med den flotte havn – finder du Blåmejsevej

Det indflytningsklar fritidshus får du her 57m2 at gøre godt med og med god plads til 2 eller en lille familie, hvor man oplagt kan inddrage entréen som et ekstra værelse. Desuden udmærker det sig med nogle lækre kvaliteter og en dejlig beliggenhed med nem adgang til basale nødvendigheder. Husets to værelser med hems fremstår pæne og funktionelle, ligesom køkkenalrummet, der med sit naturlige udtryk og rummelighed giver et frisk pust til boligen.

Generelt er fritidshuset krydret med klassisk feriestemning. Køkkenafdelingen er praktisk og anvendelig med god skabsplads og så er der kig til stuen. Badeværelse med brusekabine og gode praktiske vaskefaciliteter med tørre/vaskemaskine. Desuden er der god mulighed for parkering af flere biler. Indkøbsmuligheder 6 minutters kørsel fra fritidshuset, 2 buslinjer med busafgange flere gange i timen til en overkommelig afstand til Metroen. Ligeledes er der børnehave og skole inden for ca. 4 km. Spiller man golf er golfklubben lige om hjørnet. Man kan også tage lige hen til Sydvestpynten som er et af Danmarks mest populære og alsidige kitesport områder.  

For at opleve, forstå og føle det her yderst charmerende fritidshus i Andelshaveforeningen Møllevang som har helårsvand og renovation året rundt, skal du komme forbi og se det i de skønne rolige omgivelser!

HUSET KAN LEJES I 10 MÅNEDER OG BLIVER SAT TIL SALG I FORÅRET

Energiklasse: D


  Kort

   Nyheder om nye boligemner, direkte i din indbakke!

   Vores nyhedsbrev er din kilde til opdateringer om nye boligemner, inden de kommer online på vores hjemmeside.

   Sammenlign lister

   Mikael Stagegaard Grenés