Dine søgeresultater

Øresund Strandpark – et godt sted at leje eller udleje din bolig

Øresund Strandpark er et rekreativt boligområde beliggende lige i nærheden af Amager Strandpark. Øresund Strandpark består af flere forskellige boligblokke, et mindre højhus på 13 etager og en masse dejlige, grønne oaser. Området har en utrolig god beliggenhed. I gåafstand finder man flere forskellige indkøbsmuligheder, og centrum kan nås på bare 10 minutter med metroen fra Lergravsparken eller Øresund Metro. Lufthavnen kan ligeledes også nås på ca. 10 minutter med metro.

Ved Øresund Strandpark finder man en masse dejlig natur, og hvis man har en båd, så ligger Sundby Sejlforenings havn i kort gåafstand derfra. Området omkring Øresund Strandpark er også kendetegnet ved at have mange arrangementer, som især løber af stablen i løbet af sommerhalvåret.

Øresund lige rundt om hjørnet

Vælger man at slå sig ned i Øresund Strandpark, kan man godt begynde at glæde sig; havet og Amager Strand er nemlig lige rundt om hjørnet. København – og navnlig Amager Strandpark – er ovenikøbet blevet kåret som den bedste storby at bade i af CNN’s rejsesektion. Amager Strandpark nævnes specifikt som det ideelle sted at svømme, ligesom at det rene badevand i vores dejlige Hovedstad også bliver fremhævet. Derfor er det ikke så underligt, at Amager Strandpark er godt besøgt om sommeren. Den 4,6 kilometer anlagte strand gør, at der altid er rigeligt med plads til at slå sig ned på stranden for at slappe af eller bade.

Amager Strandpark er også et yndet udflugtsmål for diverse motionister, da de brede stier er oplagte steder at løbe, cykle, skate mv. På bagsiden af Amager Strand finder man lagunerne, hvor småbørnsfamilier især sopper og slapper af.

By og natur hånd i hånd

Øresund Strandpark er allerede et eftertragtet sted at flytte hen. I området omkring Øresund Strandpark skyder der i disse år mange moderne boligkomplekser op – alle inden for en overskuelig afstand til havet og metrostationer. Hos MMLiving har vi hjulpet rigtig mange håbefulde købere med at finde deres drømmebolig. Som lokale mæglere på Amager ved vi, hvad der rører sig på markedet. Vores mangeårige erfaringer inden for udlejning, salg og formidling gør, at vi kan hjælpe dig godt på vej med at finde drømmeboligen.

VI kender Øresund Strandpark særdeles godt og har udlejet mere end 25 boliger igennem årene og har derfor godt kendskab til boliger og hvilket lejeniveau som passer din bolig.

Har du en bolig som du overvejer at udleje, så kontakt os endelig for en uforpligtende vurdering af lejeniveau, forløb mm. af din boligudlejning

Sammenlign lister