Dine søgeresultater

Ørestad – et skønt område at leje bolig på Amager med natur og liv på samme tid

Ørestaden har – ligesom så mange andre steder på Amager – oplevet en rivende udvikling. I 1995 blev masterplanen for Ørestaden vedtaget, og i de efterfølgende år har byggeriet virkelig taget fart.

Moderne byliv tæt på naturen

Med åbningen af metroens første etape i efteråret 2002 var grundlaget og fundamentet for Ørestaden i grove træk lagt med de dertilhørende nye metrostationer. De 5 metrostationer i Ørestaden strækker sig over bydelens 4 kvarterer: Ørestad Nord, Amager Fælled, Ørestad City og Ørestad Syd. Alle disse 4 bydele har hver især deres unikke særpræg, hvor diverse kanaler og søer danner et bindeled mellem de forskellige bydele.

Naturen er også altid lige i nærheden af Ørestaden i form af de store naturområder ved Amager Fælled – til stor glæde for de mange beboere i Ørestaden. På den anden side kan man hurtigt og nemt komme ind til byen; det tager eksempelvis under 10 minutter med metroen fra Ørestaden til Kongens Nytorv.

Kultur i verdensklasse – et stenkast fra din bolig

Ørestaden byder på sit helt eget kultur- og fritidsliv. Dette kommer til udtryk gennem de mange forskellige muligheder og tilbud der er i form af Fields, Bella Centret, de store naturområder og meget andet. Ikke desto mindre kommer Ørestaden snart på det internationale verdenskort med indvielsen af Royal Arena i februar 2017 – en arena med plads til op imod 16.000 tilskuere. Royal Arena vil danne rammen om store sports- og koncertbegivenheder, hvorfor der bliver nok at se frem til som beboer i Ørestaden.

Derudover byder Ørestaden på nogle meget spektakulære byggerier. Det er i særlig grad den verdensberømte danske arkitekt, Bjarke Ingels’, bemærkelsesværdige byggerier der fascinerer. Særligt VM Husene, VM Bjerget og 8TALLET er toneangivende byggerier i Ørestaden. Andre bemærkelsesværdige byggerier – som også er værd at bemærke – er de 2 skæve Bella Sky tårne tegnet af arkitekterne, 3XN, samt området omkring Copenhagen Towers. Som beboer i området har man derfor nogle meget flotte, arkitektoniske bygninger i nærheden af ens bopæl. Er du blevet interesseret i at høre nærmere om Ørestadens mange muligheder? Og skal vi hjælpe med at finde en eventuel bolig i Ørestaden til dig? Så står vi hos MMLiving klar til at hjælpe.

Har du en bolig som du overvejer at udleje i Ørestad, så kontakt os for en gratis og uforpligtende vurdering af lejeniveau samt forløb mm. af din boligudlejning

Vi holder til på Amager og har udlejet boliger i mere end 15 år

Sammenlign lister