Dine søgeresultater

Øresund Parkvej

København er lige nu i rivende udvikling, hvor vi ser nye byggerier blive smækket op i alle af byens hjørner. Især på Amager er der begyndt at ske en hel del, hvor områder som f.eks. Ørestaden er blevet utroligt populært gennem de seneste par år. De mange nye bydele og nybyggerier har generelt gjort Amager til et ret eftertragtet område, hvor lejlighederne ved Øresund Parkvej er et af de steder, som bliver revet ud af hænderne på os, og det er der rigtige gode grunde til.

Gåafstand til transport

Hvis du finder en bolig ved Øresund Parkvej, så er transportmulighederne noget af det sidste, du skal bekymre dig om. Med en bopæl her kan du nemlig godt glæde dig til en masse transportmuligheder. Du kan på kun 4-5 minutters gågang, tage to af danskernes mest foretrukne transportmidler, hvor den første er bussen. Bussen skal du ikke kigge langt efter, hvis du bor på Øresund Parkvej, da du nærmest vil kunne se busserne fra dit eget køkkenvindue.

Ved Lergravsparken Station finder du en masse forskellige busser, som kan transportere dig alle steder hen på Amager og resten af København. Om du skal helt ud til Dragør, eller om du skal ind til Indre By, så har du altid mulighed for at finde frem dertil med en bus fra Lergravsparken st.

Hvis du føler at busserne godt kan være lidt langsomme i optrækket, og skal ind til byen i en fart, så er det altid godt at have en metro på gåafstand fra sin bopæl. Når solen står højt på himlen, og du føler mere for at kigge mod stranden, så ligger Amager Strand også i gåafstand fra Øresund Parkvej

 

Natur, sjov og leg

Ved Øresund Parkvej kommer du ikke til at kede dig, da boligerne ligger tæt på en masse hyggelige steder. Boligerne er placeret i midten af en masse gode caféer, som tilbyder lidt forskelligt, så der er lidt til enhver smag. Hvis maden er ordnet, og man bare gerne vil nyde naturen op og slappe lidt af, så ligger Amager Strandpark ikke langt fra bopælen. Amager Strand er et af de helt store tilløbsstykker om sommeren for alle her på Amager.

Hvis du er lidt mere til fart over feltet, så har du nok hørt om Amagers helt egen skibakke, Amager Bakke. Amager Bakke vil blive et af Amagers – og Københavns – helt store varemærker, hvor alle skiglade folk kan boltre sig på den 450 m lange kunstige skibakke, som er bygget oven på et forbrændingsanlæg. Amager Bakke ligger 3 kilometer fra Øresund Parkvej. Hos MMLiving har vi masser af erfaring med køb, salg og udlejning af boliger på Amager. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sammenlign lister