Dine søgeresultater

Ejendomsmægler nær Sundby Parkvej

Sundby Parkvej er et boligområde beliggende tæt ved Øresund og Amager Strandpark. Sundby Parkvej består af fire boligblokke, som er omgivet af flere grønne oaser. Lejlighederne har en fantastisk beliggenhed på Amager, hvor indkøbsmuligheder, restauranter, fitnesscentre, strand og metro er inden for kort gåafstand. Her har du med andre ord alt samlet på ét sted. Elsker du naturen, stilheden og havet, men stadig har et ønske om at være tæt på alt, så finder du skønne og attraktive lejligheder med drømmeplaceringen på Sundby Parkvej.

Området ved Sundby Parkvej

Sundby Parkvej ligger som beskrevet i naturfyldte omgivelser og blot et smutkast fra Øresund og Amager Strandpark. Her foregår der især i sommerhalvåret mange arrangementer og aktiviteter, som motionsløb og koncerter, som du let og tilgængeligt kan være en del af. Både på land og i vand er der ved Amager Strandpark mange aktiviteter og faciliteter. I havet er der blandt andet mulighed for almindelig svømning, havsvømning, udspring og surfing. På land kan du bruge nogle af de mange træningsbaner til parkour eller styrketræning, spille strandfodbold eller beachvolley eller nyde området på rulleskøjter, cykel, skateboard eller løbehjul. Af CNN Travel er København, herunder specifikt Amager Strandpark, kåret som verdens bedste storby at bade i. Amager Strandpark er 4,6 kilometer lang, og derfor er der rigeligt med plads til, at du kan slappe af, hygge dig og bade. Alt dette som skaber rammerne for området omkring Sundby Parkvej, er med til at gøre beliggenheden til et af de mest eftertragtede boligområder i København.

Har du en båd, eller drømmer du om at sejle, så ligger blandt andet Sundby Sejlforening inden for få minutters gang. Sundby Sejlforening er stor, og har 325 havnepladser og 1000 medlemmer, hvor der er plads til unge såvel som ældre. Derudover ligger Helgoland Badeanstalt ud fra Amager Strandpark, hvor du som elsker at svømme året rundt kan komme. I vinterhalvåret har du ligeledes mulighed for at varme dig i et af anlæggets saunaer.

 

Tæt på Københavns centrum og lufthavnen

Transportmulighederne går lige fra døren, hvor du både kan benytte dig af busterminaler og metro stationer, hvor Lergravsparken Metro og i særdeleshed Øresund Metro ligger lige ved døren. Herfra kan du på blot 10 minutter stå på Strøget i indre København eller modsat stå i Københavns Lufthavn, hvor der dagligt er mange afgange.

Hos MMLiving har vi tidligere hjulpet mange spændte og håbefulde købere, som ønsker at flytte ind i de moderne boligkomplekser på Sundby Parkvej, og hvor alt er inden for en overskuelig afstand. Så ønsker du en nem og bekvem hverdag i skønne omgivelser, så kan vi ligeledes hjælpe dig.

Sammenlign lister