Dine søgeresultater

Amager – et skønt område tæt på København City med masser af muligheder for at finde en god lejebolig

Amager blev før i tiden forbundet med den lave socialklasse og havde øgenavnet: Lorteøen.

Øgenavnet kom sig af, at Kløvermarken tidligere var stedet, hvor folk tømte latrinerne.

Den grimme ælling blev til en smuk svane. Ligeså er det sket for Amager. I dag er Amager et eksklusivt boligområde, hvor der sælges lejligheder til højere priser end på Strandvejen Nord for København.

Forvandlingen og starten på en ny tid

I dag er det ca. 40% af dem, der køber bolig på Amager, amagerkanere, mens det før i tiden oversagligt var folk, der havde tilhørsforhold til øen, der købte bolig her.

Området har været i rivende udvikling, og der er investeret milliarder af kroner i utrolig mange projekter, og mange cafeér og restauranter bliver tiltrukket af Amagers udvikling, der har bragt mange københavnere og ikke mindst turister til.

Prisudvikling

Som resten af København, så har Amager også oplevet stigende boligpriser de sidste år. De højeste priser er dog primært koncentreret på kyststrækningen, mens resten af boligerne på Amager prismæssigt ligger på lige fod med Nørrebro og Sydhavnen.

Læs mere om Amager Strand her

Læs mere om Ørestaden her

Har du en bolig på Amager som du overvejer at udleje, så kontakt os endelig for en gratis og uforpligtende snak omkring lejeniveau, forløb mm. omkring din boligudlejning

Sammenlign lister